Home

Op zoek naar een leuke publiekstrekker op een evenement? Een activiteit voor iedereen bij een bedrijfsopening? Een sportief dagje op het jongerencentrum?
Adventure King verhuurt een 8 meter hoge mobiele klimwand, die we op overal in Nederland op kunnen zetten. Van koninginnedag tot jaarfeest, van sportdag survivalrun en van Jaarbeurs tot Rai. Als publiekstrekker, sporttoestel of sportieve openingsceremonie. De klimwand is dank zij een ingenieuze constructie in een kwartier op te bouwen of af te breken. Enthousiaste instructeurs zorgen voor een geslaagd evenement!

Onze authentieke mobiele houtgestookte veldkeuken is een prachtige machine! Een bijzonder apparaat om voor groepen tot 200 personen soep te serveren, broodjes warme beenham, hotdogs, etc. De veldkeuken rookt en pruttelt, om het kwartier hakken we boomstammen in kleine mootjes om het vuur warm te houden. In de warmkast liggen de pofaardappels klaar, en op de afneembare zijkanten staan heerlijke broodjes en sauzen klaar. Een heel bijzondere manier van Cateren! Omdat de Veldkeuken houtgestookt is, kan hij overal z’n werk doen. Midden in de bossen, op het strand of in de weilanden. We hebben vele verassende recepten bedacht.

 

 

De Mobiele Grot is een drie-dimensionaal gangenstelsel in een grote kar. Glijbaantjes, doodlopende gangen, grote kamers en bijna onmogelijke doorgangen. In de grot zitten infrarood camera’s, zodat buiten de grot iedereen kan zien hoe de “speleologen” het vergaat. Een spannende activiteit voor de kids, op jaarmarkten en braderie├źn.

 

 

 

 

 

 

Lopen over water met deze Aquaballs! Deze Aquaballs, ook wel Waterballs of Aquabubble genoemd, zit 5000 liter lucht. Via een waterdichte rits kruip je er in, we blazen de bal op, en je kunt 10 minuten over het water lopen. Alhoewel er van lopen meestal weinig komt….