Home

Mobiele Klimwand

Mobiele Klimwand

Op zoek naar een leuke publiekstrekker op een evenement? Een activiteit voor iedereen bij een bedrijfsopening? Of een sportief dagje op het jongerencentrum?
Adventure King verhuurt een 8 meter hoge mobiele klimwand, die we op overal in Nederland op kunnen zetten. Bijvoorbeeld van Koningsdag tot jaarfeest, van sportdag of survivalrun en van Jaarbeurs tot Rai. Als publiekstrekker, sporttoestel of als sportieve openingsceremonie. De klimwand is dank zij een ingenieuze constructie in een kwartier op te bouwen of af te breken. Enthousiaste instructeurs zorgen voor een geslaagd evenement!

Veldkeuken

 Veldkeuken

Onze authentieke op hout gestookte veldkeuken is een prachtige machine! Een bijzonder apparaat om voor groepen tot 200 personen soep te serveren, broodjes warme beenham of hotdogs. De veldkeuken rookt en pruttelt, om het kwartier hakken we boomstammen in kleine mootjes om het vuur warm te houden. In de warmtekast liggen de pof-aardappels klaar, en op de afneembare zijkanten staan heerlijke broodjes en sauzen klaar. Een heel bijzondere manier van catering! Omdat de Veldkeuken op hout gestookt is  kan hij overal z’n werk doen. Midden in de bossen, op het strand of in de weilanden. We hebben ook vele verrassende recepten bedacht.

 

Mobiele GrotMobiele Grot

De Mobiele Grot is een drie-dimensionaal gangenstelsel in een grote kar. Glijbaantjes, doodlopende gangen, grote kamers en ten slotte bijna onmogelijke doorgangen. In de grot zitten infrarood camera’s, zodat buiten de grot iedereen kan zien hoe de “speleologen” het vergaat. Daarom een spannende activiteit voor de kids, op jaarmarkten en braderieën.