Mobiele Grot

Een 25 meter lang aardedonker gangenstelsel in deze Mobiele Grot. Niet in een afgelegen grot in de Ardennen, maar op een Mobiele grotaanhanger op ieder evenement! Je kruipt met naar keuze juist wel of juist geen hoofdlampje door het ene luikje naar binnen, om door het andere luikje weer naar buiten te komen. Maar tussendoor kom je glijbaantjes tegen, boomstammen, moeilijke passages, grote kamers, doodlopende gangen en soms kom je weer op hetzelfde punt uit!

Binnen in de grot zitten infrarood camera’s, en buiten staan televisieschermen. Zo kunnen van buitenaf de “Speleologen” gevolgd worden. Ook hebben we een draadloze camera die mee de grot in genomen kan worden.

Voor het opzetten van de grot hebben we 3 * 6 meter nodig en een stroomaansluiting voor de camera’s/TV schermen en de ventilatie. De capaciteit is 60 deelnemers per uur.

Prijzen.

6 Uur mobiele grot kost €625,00, 3 uur €400. Dit is inclusief instructeur, BTW en 50 kilometer vanaf De Lutte. Voor andere periodes en kilometertoeslag, neem contact op met ons kantoor.

Mobiele Grot