Mobiele Klimwand

Mobiele klimmuurDe mobiele klimmuur is 8 meter hoog en 2 meter breed, en is voorzien van 3 routes. Een prachtige publiekstrekker op beurzen, een inspannende activiteit voor het jaarfeest op het dorpsplein of als onderdeel van een survivalrun.

Voor onze klimwand hebben we een vlakke ruimte nodig van 3 * 8 meter, en bij grote drukte enkele dranghekken. Voor het opzetten en draaien van de wand is verder geen elektriciteit nodig. De wand ligt ingeklapt op een trailer, en de opzetplaats moet bereikbaar zijn voor een grote terreinauto en 6 meter lange trailer, 2,10 breed en 3,10 hoog. Voordat de wand opgezet wordt, kunnen er vlaggen of vaandels aangehangen worden.

De deelnemers worden veilig gezekerd, en één op één begeleid door ervaren instructeurs. Voor de allerkleinsten zijn speciale kindertuigjes beschikbaar.

Prijzen

De klimwand kost per 6 uur €750,00, per 3 uur €450,00. Dit is inclusief instructerus, BTW en 50 kilometer vanaf De Lutte. Voor meerprijs bij meer dan 50 kilometer even contact opnemen met ons kantoor. De capaciteit van de klimwand is 30 deelnemers per uur.

 

 Mobiele klimmuur